Időskorúak figyelem!

Vigyázzunk értékeinkre!

A Tapolcai  Rendőrkapitányság  felhívása! Tapolcai  Rendőrkapitányság ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy az elmúlt időszakban sajnálatos módon újra elszaporodtak az időskorúak sérelmére elkövetett rablások, lopások. Az elkövetők különböző módszerekkel, az idős emberek megtévesztésével jutottak be a házakba, lakásokba, ahonnan elsősorban készpénzt tulajdonítottak el.

Felhívjuk az időskorú lakosság figyelmét, hogy ne engedjenek be idegent a lakásukba addig, amíg meg nem győződnek személyazonosságáról, illetve jövetelének céljáról. Ne hagyják egyedül egy pillanatra sem a hozzájuk érkező személyt a lakásban, ügyeljenek értékeikre!
Amennyiben gyanús személyekkel találkoznak, értesítsék a rendőrséget az ingyen hívható 107 vagy               87/550-292         87/550-292 segélyhívón, továbbá értékeiket, főleg nagyobb mennyiségű készpénzt - amennyiben lehetőség van rá - ne tartsanak otthon, azok biztonságos elhelyezéséről gondoskodjanak egyéb módon!

utolsó módosítás:2010-08-13 15:10:42

 IMPRESSZUM,  SZERZŐI JOGOK
Zalameggyes Község Önkormányzat hivatalos honlapja
Felelős kiadó:
Zalameggyes Község Önkormányzat ( 8348 Zalameggyes,  Ady E. u. 16.)Warning: Unknown(): open(/mnt/md0/www/e-telepules.eu/tmp//sess_b5f0fdd7e11ffacf564b62d440262ab7, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in Unknown on line 0

Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/mnt/md0/www/e-telepules.eu/tmp/) in Unknown on line 0